2017-2018 Bahar Dönemi Ders Programı Yayınlandı.

2017-2018 Bahar dönemi ders programımı yayınlanmıştır.
Ders programında bulunmayan hiçbir derse sistem üzerinden kayıtlanmamanız gerektiği hatırlatırız.

International Conference on Engineering & MIS 2018

The International Conference on Engineering & MIS 2018 will take place in Altınbaş University, Istanbul, Turkey, 19-21 June, 2018

Jean Monnet Burs Tanıtım Semineri

Jean Monnet Burs Programı, AB üyesi ülkelerdeki bir üniversitede veya üniversiteye eş değer bir kurum/kuruluşta lisansüstü veya araştırma programları çerçevesinde yapılacak akademik çalışmaları desteklemektedir.

Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programında %40 Burs İmkanı

Erken kayıt imkanı ile "Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programında" %40 burs imkanı sağlanmaktadır.

ALES Başarı Puanına Özel %30 + %15 Burs İmkanı

ALES sınavından 85 puan ve üzeri alanlara özel örgün eğitim programlarında %30 + %15 burs imkanı sağlanmaktadır.

Kamu Personeline Özel %30 + %15 Burs İmkanı

Altınbaş Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü örgün yüksek lisans programlarında %30 + %15 burs imkanı sağlanmaktadır.

(Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı)

Makine Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programımız Açıldı.

Altınbaş Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü altında Makine Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı açıldı.

(Makine Mühendisliği Yüksek Lisans Programı)

Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı - Eğitim Hizmetlerinde 3.lük Ödülü

Altınbaş Üniversitesi “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” ödül töreni “Eğitim Hizmetleri” kategorisinde 3.lük ödülü kazandı!

(Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı)

Yüksek Lisans ve Doktora Program Başvuruları Başladı!

Altınbaş Üniversitesi Fen Bilimler Enstitüsü bünyesinde bulunan Yüksek Lisans ve Doktora Programlarının başvuru ve kayıtları başlamıştır.

(Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı)

Altınbaş Üniversitesi "Yılın Eğitim Markası" seçildi.

İstanbul, Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında düzenlenen 'Türkiye Altın Marka' ödülü sahiplerini buldu. Altınbaş Üniversitesi, halk oylamasıyla 'Yılın Eğitim Markası' seçildi.

(Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı)

Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi'nde %25 İndirim!

Altınbaş Üniversitesi tüm öğrencilerine, çalışanlarına, çalışanların eş ve çocuklarına özel %25 indirim imkanı!

Hemen Başvur